Προσωπικό σχόλιο

Φωτογραφίζω λέξεις, γράφω εικόνες.

Photo Credit: Sissy Bistola

Φωτογραφία, Κινηματογράφος/Βίντεο και Λογοτεχνία αποτελούν τα κύρια ενδιαφέροντα μου και καλύπτουν το σημαντικότερο μέρος της καλλιτεχνικής μου έκφρασης κι ενασχόλησης.

Έχω γράψει μυθιστορήματα και σενάρια. Έχω σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τη τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ταινίες μικρού μήκους και πειραματικές ταινίες.

Το 2017 έκανα το πάθος μου εργασία συστήνοντας την οπτικοακουστική εταιρεία PHOTOLEXI μέσω της οποίας παρέχω μια μεγάλη γκάμα φωτογραφικών και συγγραφικών υπηρεσιών.

Φωτογραφία:

  • Λάτρης των τοπίων, με συνεπαίρνει η παρατήρηση και η καταγραφή της φύσης.
    Επιδιώκω να αποδίδω μια ονειρική ατμόσφαιρα με αφαιρετική ματιά.
  • Στα πορτρέτα επιχειρώ να συνομιλήσω και να καταλάβω τις αθέατες πτυχές μιας προσωπικότητας.
  • Η αφαιρετική φωτογραφία εκφράζει τόσο τις αισθητικές όσο και τις προσωπικές μου αναζητήσεις. Μορφές και μορφές συγκεχυμένες, σχήματα σε μια αέναη αντιπαράθεση. Αν σας αρέσουν τα έργα μου θα διακοσμήσουν τον χώρο σας προσδίδοντάς του μια ιδιαίτερη αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Βίντεο:

  • Στον χώρο του Βίντεο με συναρπάζει κυρίως η χρήση μικτών τεχνικών όπου η στατική εικόνα μετατρέπεται σε κινούμενη και το αντίθετο. Ο συνδυασμός μέσων και τεχνικών μου δίνει την δυνατότητα να εκφράσω τις εικαστικές μου αναζητήσεις και να τις παρουσιάσω σε μορφή πειραματικών ταινιών ή ως κομμάτι μιας γενικότερης αφήγησης. Σε συνδυασμό με την συγγραφική μου ιδιότητα ασχολούμαι με την δημιουργία book- trailer και προωθητικών spots για μια ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίων. Στο πακέτο συνεργασίας με συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους προσφέρω φωτογραφίες για εξώφυλλα  καθώς επίσης και πορτρέτα συγγραφέων.
error: © PhotoLexi - Content is protected !!